På plats och på gång igen

Om inte hösten redan är här, väntar den nog alldeles runt hörnet. Det innebär också att Vindhemskören återupptar sin verksamhet bland annat med repetitioner i Vindhemskyrkan på torsdagskvällar.

Vi har ett viktigt datum att se fram mot, 29 oktober, då kören firar 60-årsjubileum. Det gör vi med en konsert i Gottsunda kyrka kl 18, och på programmet står musik av den walesiske kompositören Karl Jenkins. Kören sjunger delar av några av hans mest kända verk: The Armed Man, Stabat Mater, Requiem och Songs of Sanctuary. Vi började repetera inför konserten redan under vår sommarvecka på Härnösands folkhögskola i augusti. Vi hälsar alla välkomna till en härlig konsertupplevelse med musik som är både medryckande och berörande.

Självklart ska vi också medverka i ett antal gudstjänster i Vindhemskyrkan under hösten. Inte minst hoppas vi få återuppta traditionen med en stor gudstjänst på första advent 27 november, då kören också bjuder på kyrkkaffe efteråt. Se i övrigt kalendariet här intill.

Vi tar gärna emot fler körsångare som vill vara med och dela de här upplevelserna med oss! Det finns plats i alla stämmor. Ta kontakt med vår körledare Peter Melin, se telefon och mailadress under fliken Kontakt!