Vårsång av olika slag

Den som har känt någon tvekan om vårens ankomst kan väl vid det här laget känna sig rejält övertygad: våren är här! Blommor av alla slag smyger upp ur marken, fåglarna har konsert både tidiga morgnar och sena kvällar, och uteserveringarna är fullsatta vissa dagar.

För några veckor sen medverkade Vindhemskören i gudstjänsterna på långfredagen och påskdagen, i år även tillsammans med korister ur bland annat Stefanoskören, som sedan i höstas också har sin hemvist i Vindhemskyrkan.

Nu satsar vi för fullt på att förbereda ett konsertprogram till den Estlandsresa vi planerar att göra på sensommaren. En del av repertoaren behåller vi sen tidigare år, medan annat läggs till. Den 6 maj ska vi ha en heldags körövning med inriktning på Estlandsresan, men vi ska också presentera repertoaren för Uppsalaborna med en försommarkonsert den 10 juni (OBS ändrat datum!).

Innan dess sjunger vi i Vindhemskyrkans gudstjänst 14 maj och bjuder sannolikt på inslag från vår Estlandsrepertoar. Håll utkik efter våra kommande framträdanden i gudstjänster och konserter i kalendariet här intill och välkomna att lyssna på oss!