En höst med körläger, festgudstjänst och konsert

 

För många innebär hösten en återgång till jobb och skola, men många andra aktiviteter vaknar också till liv. För oss som är lyckliga nog att sjunga i kör betyder att vi får återuppta övningar och framträdanden av olika slag.

Som en av sina första aktiviteter har Vindhemskören haft en fin körhelg på Väddö kursgård i Roslagen ungefär nio mil från Uppsala. Tillsammans med vikarierande körledare Kristina Lund har vi haft intensiva och nyttiga röstövningar men framför allt övat på Vivaldis körverk Gloria, som vi ska framföra vid en konsert i november.

I höst fyller Vindhemskyrkan 120 år, vilket förstås ska uppmärksammas, bland annat med en festgudstjänst söndagen 22 oktober. Då medverkar Vindhemskören och inbjuder alla intresserade att delta i firandet.

Du som är intresserad av att vara med i kören, kan för närvarande kontakta vår ordförande Britt Sjöberg tills vår körledare Peter Melin kommer tillbaka senare i höst. Britts telefon och e-postadress finns under rubriken Kontakt i sidhuvudet här ovan.

Titta också efter våra kommande framträdanden i gudstjänster och konserter i kalendariet här intill!