Konsert med Vindhemskören i Gottsunda kyrka

För några veckor sen firade Vindhemskyrkan Sankta Birgitta 120-årsjubileum med Birgitta-andakt, konsert med Stefanoskören och högtidsgudstjänst, där Vindhemskören medverkade. Alla programpunkter var välbesökta och mycket uppskattade.

Men under hösten har vi också förberett oss för en konsert som ges i Gottsunda kyrka lördag 11 november kl 18.00. Då framför vi Antonio Vivaldis Gloria, glad och upplyftande musik. Förutom Vindhemskören under ledning av Peter Melin medverkar solisterna Karin Ingebäck (sopran) och Erika Sax (alt) samt Ensemble Fenix.

Välkomna att lyssna på härlig musik i höstdunklet! Fri entré!

Härnäst på Vindhemskörens program står gudstjänsten på första advent (3 december kl 11) i Vindhemskyrkan. Då framför vi de efterlängtade adventssångerna, och efteråt bjuder kören på kyrkkaffe i församlingshemmet. Hoppas vi ses då också! Håll utkik i kalendariet här intill!